Να στείλετε μήνυμα
Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Shenzhen Benky Industrial Co., Ltd. 86-0755-29820527-888 marketing@cnbenky.com

Νέα

Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Το Benky κέρδισε τον άριστο προμηθευτή πολυτεχνικού Huachuang το 2019

Το Benky κέρδισε τον άριστο προμηθευτή πολυτεχνικού Huachuang το 2019

January 4, 2020

Στο πρωί της 4ης Ιανουαρίου 2020, η διάσκεψη προμηθευτών του 2019 ετήσια του Τεχνολογικού Ινστιτούτου Huachuang του Πεκίνου συνεργατών μας διοργανώθηκε στο Πεκίνο. Με το θέμα «να εργαστεί μαζί, που δημιουργεί το μέλλον μαζί», η διάσκεψη επέλεξε και επαίνεσε τους προμηθευτές της στη βιομηχανία. Το Benky κέρδισε τον υψηλό έπαινο από τους συνεργάτες για την άριστη ποιότητα των προϊόντων του και την υπηρεσία, και απονεμήθηκε τη «βελτίωση της ποιότητας προμηθευτών του 2019 άριστη πολυτεχνικού Huachuang» βραβείο». Η ομάδα Benky Πρόεδρος Peng και αντιπρόεδρος Tu κλήθηκε για να παρευρεθεί στη διάσκεψη.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το Benky κέρδισε τον άριστο προμηθευτή πολυτεχνικού Huachuang το 2019  0

Σαν μακροπρόθεσμο στρατηγικό συνέταιρο, η παροχή των πελατών τις υψηλής ποιότητας ρίψεις και τις υπηρεσίες είναι μακροπρόθεσμο αμετάβλητο όραμα Benky. Δεδομένου ότι η στρατηγική συνεργασία επιτεύχθηκε το 2013, Benky έχει εμμείνει πάντα στο πνεύμα της τιμιότητας και της φιλικής συνεργασίας, ελέγχει αυστηρά την ποιότητα των προϊόντων, και παρέχει τις επαγγελματικές υπηρεσίες σε όλες τις συνδέσεις από pre-sale, μέσος-πώληση στη μεταπώληση, και παρέχει υψηλής ποιότητας die-casting για τα πολλά σημαντικά προγράμματά του. Πρόγραμμα. Το βραβείο του «άριστου προμηθευτή» αυτή τη φορά πλήρως απεικονίζει την εμπιστοσύνη και την επιβεβαίωση πολυτεχνικού Huachuang για την τελειότητα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το Benky κέρδισε τον άριστο προμηθευτή πολυτεχνικού Huachuang το 2019  1

Στο μέλλον, η βιομηχανία Benky, όπως πάντα, θα παράσχει τις υψηλής ποιότητας die-casting λύσεις για τους συνεργάτες συμπεριλαμβανομένης της Ε&Α Huachuang, και θα εκμεταλλευτεί τα περιεκτικά πλεονεκτήματα Benky στην έρευνα και την ανάπτυξη τεχνολογίας, την ποιότητα των προϊόντων, το σύστημα υπηρεσιών και την καινοτομία έννοιας, κ.λπ., για την επιχείρηση και των δύο κομμάτων. Η ικανότητα υποστήριξης εγχέει την ισχυρή ώθηση!