Να στείλετε μήνυμα
Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Shenzhen Benky Industrial Co., Ltd. 86-0755-29820527-888 marketing@cnbenky.com

Ρίψη κύβων αργιλίου

Έχουμε περισσότερες από 70 die-casting μηχανές που κυμαίνονται από 280T ως 4000T, και το μεγαλύτερο βάρος ρίψης μπορεί να είναι 50KG. Έχουμε επίσης περισσότερα από 200 CNC επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρα

Λάβετε προσφορά
ποιότητας Ρίψη κύβων αργιλίου Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - Ρίψη κύβων αργιλίου

Ρίψη κύβων αργιλίου

Έχουμε λάβει την πιστοποίηση πολλών συστημάτων διεθνών προτύπων όπως IS9001, ISO/TS16949, EICC, και η πιστοποίηση Dun & Bradstreet. Το Benky είναι χώρα-ισόπεδη υψηλός-νέα επιχείρηση επίδειξης τεχνολογίας, και έχει περίπου 30 διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Οι επιχειρήσεις της περιλαμβάνουν το σχέδιο και την κατασκευή κύβων, την παραγωγή του κύβου χυτού, CNC την εργασία ακρίβειας, τη μεγάλης κλίμακας κατεργασία ατσάλινων σκελετών, την επεξεργασία επιφάνειας, και τη σχετική επιχείρηση εισαγωγών και εξαγωγής. Μπορεί να παρέχει στους πελάτες τις περιεκτικές και ενσωματωμένες υπηρεσίες και να καλύψει τις διαφορετικές απαιτήσεις τους. Με την καλή ποιότητα και τη φήμη, τα προϊόντα μας έχουν αναγνωριστεί ιδιαίτερα από τους πελάτες των διαφορετικών βιομηχανιών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Για οι πελάτες μας απολαμβάνουν τις πιό διακριτικές υπηρεσίες, μπορούμε επίσης να παρέχουμε τη δομική υπηρεσία σχεδίου, βοήθεια στο σχέδιο των πιάτων χεριών και άλλων προϊόντων, και των διάφορων δευτεροβάθμιων υπηρεσιών επεξεργασίας.

 

Οι εγκαταστάσεις μας καταλαμβάνουν μια έκταση πατωμάτων 30.000 τετρ.μέτρων, και έχουμε 500 καλά εκπαιδευμένους υπαλλήλους και 40 ερευνητικό προσωπικό. Η ετήσια ικανότητα κύβου μας χυτού είναι 30.000 τόνοι και η ετήσια ικανότητα φορμών μας έχει υπερβεί 300 σύνολα. Έχουμε περισσότερες από 70 die-casting μηχανές που κυμαίνονται από 280T ως 4000T, και το μεγαλύτερο βάρος ρίψης μπορεί να είναι 50KG. Έχουμε επίσης περισσότερα από 200 CNC επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρα, και έχουμε εισαγάγει το μεγάλης κλίμακας επεξεργαμένος κέντρο ατσάλινων σκελετών και το μεγάλης κλίμακας ακριβές επεξεργαμένος κέντρο πέντε-άξονα.

 

Το Benky μπορεί να παρέχει στους πελάτες τις μιας στάσης λύσεις συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου προϊόντων, τον κύβο κάνοντας, τον κύβο χυτό, την κατεργασία, CNC την κατεργασία, και την επεξεργασία επιφάνειας.

 

Το Benky έχει συμμετάσχει die-casting και CNC επεξεργαμένος τη βιομηχανία για 30 έτη στη μηχανή. Με τη φιλοσοφία και την εμπειρία καινοτομίας μας, μπορούμε να παρέχουμε σε σας οι υπηρεσίες σε μια λογική τιμή, την καλύτερη ποιότητα, και τη γρήγορη παράδοση.

 

Υπηρεσία ρίψεων κύβων

Νέα ενεργειακά οχήματα

Μέρη αυτοκινήτου

Μέρη επικοινωνίας

Μέρη κεντρικών υπολογιστών

Μέρη ιατρικού εξοπλισμού

Μέρη κατοικίας οδηγήσεων

Επίπλωση γραφείων

Ρίψη κύβων πίεσης Moud

Μέρη ηλεκτρικού εξοπλισμού

Μέρη μηχανικού εξοπλισμού

 

 

FAQ:

 

Q1: Είστε κατασκευαστής;

ΝΑΙ!! Το Benky είναι μια ρίψη κύβων cOem και η φόρμα κάνει το εργοστάσιο.

 

Q2: Πώς θα μπορούσα να πάρω μια αναφορά;

Οι λεπτομέρειες της τιμής βασισμένες στο σχέδιο προϊόντων, την ποσότητα διαταγής, το υλικό προϊόντων και την επιφάνεια-επεξεργασία σας. Μας στείλετε το σχέδιο μερών σας και η απαίτησή σας και έπειτα θα προσφέρουμε την αναφορά.

 

Q3: Ποια είναι η διαδικασία;

Deburring σχεδίων & ρίψεων κύβων Samples→Mold making→ → και πέρασμα κλωστής σε βελόνα → CNC που επεξεργάζεται → που γυαλίζει στη μηχανή συσκευασίας ποιοτικής → επιθεώρησης → επιφάνειας → treatment→Assembly

 

Q4: Ποιοι είναι οι όροι πληρωμής σας;

Συνήθως T/T, αμετάκλητο L/C άμεσα.

 

Q5: Ποιοι είναι οι όροι παράδοσής σας;

Εκ του εργοστασίου, FOB, CIF κ.λπ.

 

Q6: Ποια είναι η συσκευασία σας;

Εσωτερικό κιβώτιο PP bag+carton, ξύλινη παλέτα εάν είναι απαραίτητο. Εάν έχετε καταχωρήσει νόμιμα το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, μπορούμε να τυπώσουμε το λογότυπό σας μετά από να πάρουμε τις επιστολές έγκρισής σας.

 

Q7: Ποια είναι η χρονική ανοχή;

Διαρκεί συνήθως 25 έως 35 ημέρες μετά από την επιβεβαίωση και τη λήψη δειγμάτων της κατάθεσής σας. Ο συγκεκριμένος χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τα σχέδιά σας και την ποσότητα. Για το μη συμβατικό προϊόν, πρέπει να εξετάσουμε πρόσθετο 15-30days για τη σχεδίαση/τη φόρμα που γίνεται.

 

Q8: Ποιο είναι MOQ σας;

Κανένα MOQ για τις πρώτες τρεις φορές τη διαταγή. Θα μπορούσατε να εξετάσετε την ποσότητα και να προωθήσετε την αγορά καλύτερα. Πιό πρόσφατο MOQ 50pcs για τα κανονικά προϊόντα και 100pcs για το μικρό προϊόν μεγέθους.

 

Q9: Πώς να λύσει τα ποιοτικά προβλήματα μετά από τις πωλήσεις;

Πάρτε τις φωτογραφίες των προβλημάτων και μας στείλετε σε. Θα κάνουμε μια ικανοποιημένη λύση για σας μέσα σε τρεις ημέρες αφότου επιβεβαιώνουμε τα προβλήματα.

 

Q10: Πώς να εξασφαλίσει την ποιότητα;

Α: Έχουμε QC την ομάδα να συμμορφωθεί με TQM, κάθε βήμα πρέπει να ακολουθεί στη συμμόρφωση τα πρότυπα. Έχουμε μια δοκιμή σειράς όπως κατωτέρω: 1.raw η υλική δοκιμή από το φασματόμετρο μετάλλων, ολοκληρωμένο προϊόν εξέτασε πάλι τη δοκιμή ωρών ψεκασμού tester.48 2.Salt, δοκιμή 3 ημερών ή στον ανιχνευτή 4 3.X-ακτίνων αιτήματός σας. Τρισδιάστατη σε απευθείας σύνδεση ανίχνευση

 

Q11: Τι γίνεται με τη διάρκεια ζωής εγγύησης φορμών;

Ο κύκλος ζωής φορμών εξαρτάται από την ποσότητα διαταγής σας, γενικά η σειρά φορμών από το βλαστό 60k~200k. Επιπλέον θα μπορούσαμε να παρέχουμε την ελεύθερη φόρμα εάν υπερβαίνει το κύκλο ζωής για τη μεγάλη ποσότητα σας.

 

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.