Να στείλετε μήνυμα
Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Shenzhen Benky Industrial Co., Ltd. 86-0755-29820527-888 marketing@cnbenky.com

Ανταλλακτικά επίπλωσης γραφείων

Τα μαξιλάρια όπλων βραχιόνων οργάνων ελέγχου γυρίζουν εφεδρικό Armrest μερών εδρών γραφείων που περιστρέφεται πλαστικό Gamer άλλα μέρη εδρών Steelcase κατασκευαστών επίπλων.

Λάβετε προσφορά
ποιότητας Ανταλλακτικά επίπλωσης γραφείων Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - Ανταλλακτικά επίπλωσης γραφείων

Ανταλλακτικά επίπλωσης γραφείων

Ο cOem κατασκευάζει τα διάφορα εξαρτήματα υλικού γραφείων ρίψεων κύβων υψηλών σημείων, το βραχίονα οργάνων ελέγχου, τις βάσεις καναπέδων, τις βάσεις καρεκλών γραφείων, τις περιστροφικές πλάκες καρεκλών φραγμών, να δειπνήσει τους πίνακες & τις καρέκλες, τις ευπροσάρμοστες ενώσεις καναπέδων και άλλα πολλαπλάσια προϊόντα υλικού.

Η επιχείρηση Benky βρίσκεται στη μεγάλη βάση παραγωγής της Κίνας - Shenzhen. Είμαστε δεσμευμένοι στην Ε&Α, σχέδιο, παραγωγή για το υλικό επίπλωσης γραφείων. Συμμετέχουμε στην κατασκευή και την πώληση των διάφορων εξαρτημάτων υλικού γραφείων ρίψεων κύβων υψηλών σημείων, του βραχίονα οργάνων ελέγχου, των βάσεων καναπέδων, των βάσεων καρεκλών γραφείων, των περιστροφικών πλακών καρεκλών φραγμών, να δειπνήσουμε των πινάκων & των καρεκλών, των ευπροσάρμοστων ενώσεων καναπέδων και άλλων πολλαπλάσιων προϊόντων υλικού. Από την έναρξη, έχουμε προσπαθήσει για την τελειότητα και την ειλικρινή υπηρεσία. Συμφωνούμε με «τον πελάτη πρώτα, ποιότητα πρώτα, για να είμαστε τίμια και πιστή» διοικητική ιδέα, κερδίζοντας υποστήριξη και εμπιστοσύνη από τους στην εγχώρια αγορά και ξένους πελάτες. Τα προϊόντα μας έχουν πωληθεί σε όλο τον κόσμο. Σας καλωσορίζουμε για να καλέσουμε και να επισκεφτούμε το εργοστάσιό μας ανά πάσα στιγμή. Εξαρτήματα γραφείων.

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.